Optimal trening starter trening med AKTIVinstruktør


  03.04.2017 Kl.15:07  
Av Martin Wiig Larsen

  • Har du gjennomgått eller er i gang med behandling mot kreft? 
  • Har du bivirkninger som tretthet og utmattelse, eller føler deg svak?
  • Mangler du motivasjon til å trene eller å være i aktivitet? 

Fysisk aktivitet viktig for kreftpasienter
Forskning viser at tilpasset fysisk aktivitet gjennom kreftsykdom er gunstig på flere måter. Det kan blant annet bidra til å redusere bivirkninger av kreftbehandling, opprettholde og bygge opp fysisk form og gi økt energi og overskudd. Dette kan igjen føre til bedre livskvalitet. Fysisk aktivitet kan også redusere risikoen for å utvikle senskader og tilleggssykdommer som hjerte/karsykdom og diabetes etter kreftsykdom. 

Fysioterapeut og personlig trener Katrine Skrede har videreutdanning i trening av kreftpasienter fra Norges Idrettshøgskole. Hun starter nå opp treningsgruppe for kreftpasienter ved Optimal Trening. Det kan være perfekt for deg som har lyst å komme i gang med trening og aktivitet igjen, og samtidig trenger trygghet og veiledning. 

Treningsopplegget vil først bestå av en individuell time med kartlegging og målsetting, og deretter vil treningen foregå i grupper. I en treningsgruppe vil du få veiledning og trygg trening tilpasset etter kreftbehandling. I en trygg situasjon sammen med kompetent trener, vil du både få gode treningsøkter, ny kunnskap og forhåpentligvis nyvunnet motivasjon og styrke. 

Hver mandag og torsdag i 10 uker.  Høres dette interessant ut, ring gjerne for en uforpliktende prat på ikke nøl på tlf: 90 18 30 45 eller mail katrine@optimaltrening.com

Pris: 1999, - 


Vis alle nyheter